6 февруари: Смело използвайте фантазията и въображението си.

Слънце във Водолей, Луна в Стрелец

Астрологична картина на деня - 6 февруари

Би било добре, ако не сте планирали за днес важни срещи и мероприятия. Много предварително уговорени и запланувани събития вероятно ще бъдат отменени или ще протекат не съвсем резултатно. Най-доволни ще бъдат онези, които подхождат по-творчески при планирането на ежедневието си и са свикнали бързо да се нагаждат към промяната в обстоятелствата. Културният живот и образователната сфера днес могат да ни зарадват с интересни възможности и предложения, с които, стига да пожелаем, можем да запълним внезапно възникналото свободно време, без да оставаме с усещането, че денят се е изнизал напразно.

Активност можем да очакваме и от страна на приятели и съмишленици, клубове по интереси и светския живот. Интересни и необичайни запознанства могат да внесат обновление и дори съдбоносни промени в живота ни. Симпатиите ще възникват бързо и никак няма да е изненадващо, ако някой се окаже увлечен в любов от пръв поглед. Възникващите сега връзки имат обещаващ потенциал, особено ако в основата им стои интелектуална съвместимост, но само в случай че развитието им не бъде умишлено пришпорвано. Онези, които вече са обвързани, също ще могат да се възползват от романтичната вълна - внесете във връзката си повече разнообразие, като позволите нови, неизползвани досега съвместни преживявания. Смело използвайте фантазията и въображението си.

Работа и бизнес

Денят не подкрепя деловата активност и вероятно ще се наложи да отложите някои от планираните за днес дейности и срещи. За сметка на това пък утре и вдругиден ще можете изцяло да се задълбочите във въпроси, касаещи официалните документи, кариерата, бизнеса и тяхната организация, затова не изразходвайте днес напразно ресурсите си. Още повече, че в деловия живот до края на седмицата ще съществува опасност от афери и измами. Бъдете предпазливи и по-скептични към постъпващите сведения и предложения - те могат да се окажат неточни и преднамерено подвеждащи.

Здраве, хранене и красота

Днес е вторият Екадаши в месеца - пречистващо гладуване ще подпомогне очистителните процеси и ще подготви тялото и духа ви за ефективен взаимообмен с енергетиката на скорошното Новолуние. Препоръчително e да се настроим към постепенно намаляване на количествата храна, особено тези, които желаят да се освободят трайно от излишни килограми.

Денят е свързан с обмяната на веществата и е благоприятен за водни процедури, пречистване на организма и почистване на кожата. Най-удачният ден за отстраняване на бенки, брадавици, мазоли и израстъци, както и за заличаване на татуировки. Подстригването днес привлича богатство.