Азис, Николета и Деян Донков ще гонят четвърт милион в ново шоу

Булевард

05-02-2013, 14:59

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

"Къртицата" тръгва през март в ефира на TV7

Фолкпевецът Азис, плеймейтката и футболна съпруга Николета Лозанова и актьорът Деян Донков са първите официално обявени участници в новото риалити шоу "Къртицата".

То ще тръгне през март в ефира на TV7. В първия му сезон ще участват някои от най-популярните родни звезди, които ще живеят заедно със свои фенове. Героите в новото шоу ще трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи  развитието на действие и живота им в Базата.

В продължение на три месеца участниците в „Къртицата” ще застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева.

"Водим засилени преговори с няколко чужди звезди, които да се включат в проекта”, съобщиха водещите и продуценти на формата Иван и Андрей.

Слуховете вече извадиха на преден план екшън героят Жан Колд Жан Дам, когото през последните години можем да видим по-често в столичните фолкотеки, отколкото на снимачната площадка.

"Къртицата" ще се превърне и в първото интерактивно риалити у нас, в което зрителите ще бъдат преки участници-детективи и всяка седмица ще могат да печелят по 5 000 лв., ако следят развръзката и действията на Къртицата.

Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят, а консултант на първия му сезон в България е един от неговите създатели – Йост Розет.