2 Unlimited и SNAP! идват за второто издание на "Обичам 90-те"

София Лайф

05-02-2013, 14:13

Снимка:

PR

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

От днес тръгват билетите за концерта на 15 юни

2 Unlimited и SNAP! ще бъдат поредните звезди от 90-те години, които ще върнат родните фенове в най-силния период на диското.
п
Второто издание на "Обичам 90-те" ще бъде на 15 юни тази година.

Любопитното е, че за първи път в България ще дойдат Рей и Анита от оригиналния състав на 2 Unlimited. Групата е една от най-известните евроденс формации с 16 хита в първата десятка на музикалните класации, сред които "Get Ready for This", "Twilight Zone", "Tribal Dance" и разбира се - "No Limit".

Във второто издание на "Обичам 90-те" ще се включат и други популярни международни и български звезди от този период. Техните имена предстои да бъдат обявени.

Продажбата на билети за концерта стартира днес, като до 28 февруари те ще бъдат на цена от 40 лева. В периода март-април билетите ще са 45 лева, а през май и юни ще са 50. В деня на събитието цената им ще е 55 лв.

Първото издание на „Обичам 90те” събра близо 7000 фена, които се радваха на хитовете от 90те в изпълнение на попупярните евроденс звезди 2 Brothers on the 4th Floor, DJ SASH!, ICE MC, Captain Jack, Dr. Alban, както и български хитови изпълнители от това десетилетие като Ирина Флорин, Тони, Камен Воденичаров, Стоян и Виктор.