Гооол! Изшмъркани линии, взривени съотборници и BG еротика (ВИДЕО)

Спорт

05-02-2013, 15:00

Снимка:

YouTube

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Футболната радост по света и у нас може да бъде и ексцентрична

Голът в противниковата врата може да те направи герой не само за една нощ, да ти навлече глоба, да влезеш завинаги в сърцата на феновете или пък да станеш най-псувания човек от противниковата агитка.

Когато се заговори за футболист и дрога със сигурност първото име, което ти идва наум е Диего Марадона. Но и за други звезди е имало спекулации, че прекаляват с белия прашец. Един от тях е някогашният голмайстор и любимец на Ливърпул Роби Фаулър. Роби показа отношението си към понеслите се клюки като демонстративно "изсмърка" линията след реализирана дузпа срещу Евъртън.

 

 

 

Гледането на екшън филми явно е на почит в английския Борнемут. Може би героят в тяхната съблекалня се казва Джеки Чан, тъй като техният голмайстор демонстрира нелоши умения в каратето.

 

 

Следващия герой е вратарят на Конго Мутеба Кидиаба, който празнува изравнителния гол на неговия отбор срещу Гана на провеждащото се в момента първенство на Африка. Неговият стил със сигурност е много далеч от европейския, но пък носи наслада на хилядите по трибуните на Черния континент.

 

 

Безспорните номер едно в хореографиите след гол обаче са футболистите от исландския отбор Стярнан, които миналата година се превърнаха в истинска сензация.

"По дяволите Барса, Реал, Интер, Манчестър Сити, ПСЖ и техните пари. Това е истинската футболна страст!" Така възкликват феновете, след като видят атрактивните актьорски умения след гол на исландците. А те наистина са разнообразни.

Първият им хит, който взриви интернет бе риболовецът и неговия съотборник, който се мята като риба на сухо. Снимката накрая наистина си заслужава.

Екшънът и на тях не им е чужд, като в един от скечовете в Рамбо-стил виждаме какво се получава при хвърлена бомба и какви поражения може да нанесе.

 



Исландците не пропускат да намигнат и към една от най-често срещаните човешки дейности. А именно усамотяването в тоалетната с вестник или книга в ръка. Тук трябва да благодарим на футболиста, че накрая все пак пусна водата.

 

 

В следващото клипче са събрани голяма част от творческите хрумки на исландците, сред които има раждане, плувни състезания, гребане и др.

 

 

Понякога и голямата радост може да завърши със сълзи, като при този футболист, който едва не си счупи колената след отбелязания гол.

 

 

Как е у нас? Ами по родните терени рядко ставаме свидетели на кой знае какви атрактивни хореографии от страна на футболистите след гол, което е истински минус за родната публика. И като че ли при нас сексуалният подтекст е най-често срещан - средните пръсти към Сектор А на стадион Васил Левски на Емо Костадинов, нежното подрънкване по топките на Гаджев от страна на Старокин след мача Миньор-Левски през есенния сезон, оставането по слипове на Гонзо.

Безспорно най-големият ни принос в тази класация е от незабравимото американско лято, когато Илиян Киряков изпробва девствеността на Краси Балъков след знаменитата ни победа срещу Мексико.

Можете да си припомните дузпите и еротичния опит на рижия ни защитник.