БНТ ще покаже първите хип-хоп награди

Церемонията ще бъде излъчена на 17 февруари

Официалната церемония по раздаването на първите хип-хоп награди наближава, като изпълнители и фенове ще тръпнат при кой ще отидат статуетките на 6 февруари в Рейнбоу Плаза.

Специален гост на шоуто ще бъде световноизвестната звезда SISQO, който ще даде ексклузивно интервю за предаването "Денис и приятели", което ще бъде излъчено на 7-ми февруари по БНТ.

От националната телевизия съобщиха още, че ще излъчат наградите в своята програма на 17 февруари от 23.00 часа.

По време на церемонията гости, изпълнители, публика, а по-късно и зрителите, ще станат свидетели на три вълни, които бележат развитието на българския хип-хоп през последните 15 години.

В "Първата Вълна" ще видим изпълнения на Васко Теслата, Рап Нация, Гето Мен, Мишо Шамара, Колумбиеца, Ice Cream и други. След тях на сцената ще излязат Ъпсурт, 100 Кила, Лошите, Alex P, Лора Караджова, Goodslav, Лилана и други.

Най-новото поколение пък ще бъде представено от Криско, Ангел и Моисей, СкандаУ, Дим4оу, YoungBBYoung, Wosh МС Feel, Сани Алекса, Криста и др.

Една от изненадите на церемонията ще е участието на много обичан бг рапър, който повече от 8 години не се е появявал на родната хип-хоп сцена, но ще подкрепи идеята на организаторите за традиционно провеждане на български хип-хоп награди.