Интуитивни решения, романтични изкушения

Хороскоп

03-02-2013, 21:45

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Лъв - Между егоизма и отдадеността

Слънце във Водолей, Луна в Скорпион - Стрелец

Астрологична картина деня - 4 февруари

Предстоящата седмица ще донесе напредък в делата на тези, които са ангажирани в сферите на изкуството и създаването на интелектуални продукти. Интуитивни решения пък ще донесат напредък в решаването на спорни въпроси в бизнеса и политиката. През цялата седмица интуицията ще бъде по-надежден съветник от логическите разсъждения, така че не се колебайте да я използвате. Много въпроси също така ще се решават по непреки пътища, често задкулисно и под масата. Тайни преговори и многоходови комбинации, макар и не най-достойният, ще бъдат най-надеждният способ за решаване на нерешими до момента проблеми. Това, разбира се, не  означава, че трябва безсъвестно да си служим с незаконни средства за постигане на целите. Следва също така да проявим особена предпазливост във финансовите дела, тъй като е възможно да попаднем в капаните, заложени от лъжата и мошеничеството.

Бъдете готови също така за необичайни обстоятелства, които могат да предизвикат неочакван обрат в текущите събития и тенденции. Макар и шокиращи за някои, те ще бъдат източник на прогресивни идеи и възможности. Част от тях ще се проявят чрез неочаквани срещи и необичайни запознанства, в които съществена роля ще имат приятели и покровители. Вълнуващи преживявания очакват и тези, които желаят обновление в интимния си живот.

Работа и бизнес

Още първите часове на работната седмица ще ни напомнят за неизплатени задължения и неразрешени проблеми, с които ще трябва да се справим до края на седмицата. Необходимо е добре да обмислим всички ситуации, които могат да застрашат стабилността на бизнеса и, ако случаят налага, да проведем неприятни разговори. Преговорите, макар и доста напрегнати, в крайна сметка ще се окажат продуктивни, стига да успеете да ги осъществите до ранния следобед. След това или ще си загубите времето или рискувате да бъдете подведени.

Здраве, хранене и красота

Настроението и самочувствието днес ще бъдат под безопасната граница на умереността, а и жизненият потенциал ще е нисък. Затова избягвайте дейности, които изискват максимален разход на физическа и умствена енергия и могат да застрашат здравето ви. Още утре ще можем да се възползваме от нов прилив на енергия, а днес пасивността ще ни позволи да не допуснем изчерпване, което би застрашило здравето ни.

Денят е благоприятен за водни процедури и подхранващи грижи. Косите растат много бавно и прическите за дълго ще запазят формата си, но утрешният ден ще бъде по-подходящ за посещение във фризьорски салон.