Роми нападнаха и биха подпийнала компания в Благоевград

Крими

03-02-2013, 09:24

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Един мъж е настанен в болница с комоцио след саморазправата

Роми нападнаха и биха българи в Благоевград, като един ударен с бухалка по главата е настанен в болница с комоцио, съобщава БГНЕС.

Инцидентът станал към 21.30 часа снощи пред блок 10 в квартал "Орлова чука" в Благоевград. Тогава компания чествали в градинката пред блок 10 отминалия празник Трифон зарезан.

По средата на купона живущ в съседен блок ром им направил забележка, че от музиката жена му не може да спи, а сутринта трябвало да става рано за работа. В крайна сметка ромите се събрали голяма група и нападнали подпийналите празнуващи.

Най-тежко е пострадал във възникналото меле 50-годишният Никола С., който бил ритан в корема, имал синина на едната скула и по думите му, бил ударен от ромите по главата с бухалка.

Пострадалият Никола е приет в МБАЛ-Благоевград с комоцио и разкъсна рана на главата, настанен е в отделението по хирургия под лекарско наблюдение.

По неофициална информация 50-годишният подстрекател на сбиването Атанас Т. е задържан за 24 часа в ареста на Второ РУП-Благоевград. Инцидентът се изяснява от полицията.