Уикендът: Да укрепим слабите места

Хороскоп

01-02-2013, 19:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Лъв - Между егоизма и отдадеността

1 февруари: Красивото лице на живота

Слънце във Водолей, Луна във Везни - Скорпион

Астрологична картина за уикенда - 2-3 февруари

Ако планирате кратко пътешествие или просто безцелно размотаване, събота ще бъде по-добрият ден за това. Той ще благоприятства също така приятелските срещи и контакти, където няма да изпитваме затруднения да облечем емоциите в думи, да споделяме впечатления и новини. Ако съчетаете приятелското бъбрене с шопинг обаче, рискувате да попаднете в капана на собствените си капризи и да се окажете с празни джобове и куп непотребни вещи. Много по-уместни ще бъдат колективни игри и спортове или групово посещение в СПА център, където ще можете да се отпуснете и да си побъбрите сладко. Дори повърхностните приятелски разговори могат да бъдат източник на информация, която ще ви бъде полезна в бъдеще.

Във вечерните часове и в неделя мнозина ще забележат промяна в настроението. Преминавайки в Скорпион, Луната ще ни изправи отново лице в лице с нерешени проблеми от финансов и интимен характер. В неделя е подходящо да се заемем с анализ на текущите проблеми, особено ако старателно сме избягвали това през отминалата седмица. Това ще ви помогне да откриете слабите места и да ги укрепите. Доверителното общуване с близките може много да ви помогне, въпреки наличието на известна острота, твърде голямата емоционална ранимост и склонността към  обидчивост. Докато споделяте обаче болезнените въпроси, касаещи вътрешните ви терзания, можете да разберете как вие сами допринасяте за тяхното проявление, как влияете върху събитията, оформящи не само вашата съдба, но и тази на хората, свързани с вас.

Здраве, хранене и красота

Периодът е опасен за здравето и неблагоприятен по отношение на ефекта от козметичните грижи. Свързан е най-вече с имунната система и гръбначния стълб. Тяхното укрепване ще има благоприятно въздействие върху външния вид и походката ви. Абсолютно противопоказно е използването на химични козметични средства, бои и стилизиращи продукти. Подхранете кожата с богати кремове и маски и това ще бъде напълно достатъчно.