Българомразецът Фарадж се изправя срещу "Факторът Кошлуков"

Депутати ще говорят по темата: "Великобритания против българи и румънци на трудовия си пазар"

Един от големите критици на България в последните седмици – лидерът на партията за независимост на Великобритания Найджъл Фарадж се изправя срещу "Факторът Кошлуков" тази събота.

Отправилият остри забележки към страната ни политик ще даде ексклузивно интервю за публицистичното предаване, в което ще представи своите обяснения за опасенията си от емигрантска вълна на Острова.

“Ако бях българин, веднага щях да си стегна багажа и избягам оттам”, каза той в предаването “Време за въпроси” по Би Би Си.

Какво ще сподели във „Факторът Кошлуков” ще стане ясно тази събота от 9:00 часа по TV7.

По темата „Великобритания против българи и румънци на трудовия си пазар” в студиото ще се изкажат още Моника Панайотова от ГЕРБ, Метин Казак от ДПС и политологът Владимир Шопов.

Какво се случва по върховете на властта след оставките от изминалата седмица пък ще отговори началникът на кабинета „Борисов” Румяна Бъчварова.

В горещ дебат по темата за приемните семейства и децата в домовете с водещият Емил Кошлуков ще разговарят Мирослав Долапчиев от Асоциация за приемна грижа и Валентина Симеонова – зам.-министър на труда и социалната политика.