Неепилирана сръбкиня без гащи интервюира Дачич (ВИДЕО)

3,5 млн. гледаха еротичното интервю

Красавицата без бельо, който предизвикателно кръстосва краката си пред погледа на сръбския премиер Ивица Дачич, е неговата сънародничка Бранка Кнежевич, стана ясно вчера.

Клипът, в който тя прави интервю с Дачич и му показва всичко от себе си, вече има 3,5 млн. посещения в YouTube.

Бранка е първата сръбкиня, появила се както майка я е родила на корицата на хърватското списание "Плейбой".

След като самоличността ѝ беше разкрита, 36-годишната фурия даде няколко интервюта за сръбски медии. В едно от тях казва:"Приех задачата за интервю с премиера Ивица Дачич много сериозно и се готвих усърдно за нея. В интерес на истината даже не си направих епилация между бедрата, за да покажа на първия човек в правителството нещата такива, каквито са, да не се съмнява той какво точно е видял."

Тя защитава появата си без бельо пред камера с обяснението:"Не е тайна, че много певици не носят бельо. А пеят на сцени, които са няколко метра над публиката и всичко се вижда". За премиера казва, че много го уважава и че ако го срещне на улицата, би го разцелувала. "Той е силен, истински мъж, точно такъв трябва да ръководи страната ни", казва хубавицата.

Бранка позволила и на 4-годишния си син Неман да гледа скандалния клип от предаването "Nemoguće misije" ("Мисията невъзможна" - бел. ред.).

"Това няма да остане безнаказано и целият случай ще бъде подложен на обстойно разследване", заяви за телевизия РТС Ивица Тончев, съветник по сигурността наа сръбския премиер.

Авторите на шоуто твърдят, че не са имали за цел да унижават или обиждат никого.