Нов сингъл на Depeche Mode подлуди меломаните

Арт и Стил

31-01-2013, 15:19

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Depeche Mode идват на 12 май

Според Depeche Mode концертът им ще бъде на стадион Локомотив

Песента изтече в интернет дни преди официалното представяне

Новият сингъл на известната британска група Depeche Mode – "Heaven", който ще бъде представен официално на 1 февруари, изтече в глобалната мрежа.

От ранните сутрешни часове на 30 януари на практика всички радиостанции – английски и американски – са започнали да въртят в ефир парчето на групата.

"Heaven" влиза в новия, 13-и студиен албум на Depeche Mode – "Delta Machine", чиито продажби започват на 26 март.

На 1 февруари е предвидена премиерата на видеоклипа към песента "Heaven". С реализацията на албума се е заела звукозаписната компания "Колумбия рекърдс".

Продуценти са Бен Хилиър и Марк Елис. "Delta Machine" е бил записан през 2012 г. в Санта Барбара и Ню Йорк. В стандартното издание са включени 13 песни, а в луксозната версия - с четири композиции повече.

След издаването на албума британската група Depeche Mode тръгва на турне. Първият концерт ще се състои на 7 май в Тел Авив. Общо ще бъдат изнесени концерти в 25 европейски страни, сред които е и България. У нас музикантите ще свирят и пеят на 12 май.

След европейската обиколка членовете на Depeche Mode ще се отправят към САЩ, но датите на изявите им там ще бъдат обявени допълнително.