1 февруари: Красивото лице на живота

Хороскоп

31-01-2013, 19:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце във Водолей, Луна във Везни


 Петък ще бъде денят, който мнозина ще определят ако не като най-успешния, то поне като най-малко проблематичния ден през настоящата седмица. Леки оптимистични краски ще се опитат да оцветят живота ни с повече оригиналност, благодарение на което нови идеи и перспективи ще вдъхновят свободните духом.

Общуването ще протича малко странно. Може би ще забележите чу трудно установявате контакт с хората които са ви необходими, а от друга страна към вас се стремят личности, към които в момента нямате никакъв интерес. Като цяло денят не е подходящ за важни срещи и разговори и контакти с малко познати хора. Ако са ви необходими помощ или съвет потърсете съдействие от най-близките си хора.

Така или иначе всички ще си отдъхнем от емоционалните и материални усложнения, характерни за предходните дни, което ще съдейства за придобиването на доброто настроение, необходимо за почивните дни. Опитайте се вече да се освободите от тежестта на отговорностите и предизвикателствата. Време е да се настроим за красота и любов, общуване с приятели и светски живот. Фиксирането в неприятните задължения няма да ви помогне да се освободите по бързо от тях, но ще ви попречи да се насладите на живота, който днес се обръща с привлекателното си лице към нас.

 

Работа и бизнес
Деловите предизвикателства в момента изискват сериозен и задълбочен анализ и показват слабите места в замислите ни. Споделете тревогите и идеите си с колегите и хората с които си взаимодействате професионално. Обсъждането на настоящите и бъдещи проекти и проблемите свързани с реализацията им, могат да станат повод за идеи и предложения, които да ви помогнат да направите следваща стъпка в кариерата си.

 

Здраве, хранене и красота
Луната активизира обменните процеси и кръвообръщението днес, което прави денят благоприятен за всякакви пречистващи процедури, най-вече на кръвта.Това ще ви гарантира сияйна кожа и здрава коса, както и намаляване на риска от натрупване на излишни килограми, появата на отоци и целулит. Благоприятен ден за билколечение и фитотерапии. Консумирайте повече плодови и зеленчукови сокове-така ще отговорите на засилената нужда на организма от витамини .