Мазохистката Риана призна, че е с бияча Браун

Булевард

31-01-2013, 12:05

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата му простила за юмруците

Барбадоската певица Риана най-накрая потвърди официално, че е подновила връзката си с Крис Браун, предадоха световните информационни агенции.

Тъмнокожият певец все още е на пробация заради нанесения над нея побой през 2009 г.

"Сега всичко е различно. Реших, че за мен е най-важно да бъда щастлива", споделя Риана в интервю за сп. "Ролинг стоун". "Няма да позволя ничие мнение да повлияе върху решението ми. Дори да е грешка, това е моята грешка."

Певицата допълва, че след като години наред е била измъчвана, гневна и мрачна, сега иска да изживее своята истина и е готова да понесе враждебните реакции. Признанието за подновената връзка между изпълнителите смая феновете.

За помирението на 24-годишната Риана и Крис Браун се предполага от месеци. Слуховете плъзнаха още преди двойката да обяви, че е записала две нови парчета заедно.

Крис Браун бе признат за виновен в побой над Риана в навечерието на наградите "Грами" през 2009 г. Рапърът бе осъден на пет години пробация, която все още е в сила, обществено полезна дейност и посещения на консултации по въпросите за домашното насилие. Певицата получи ограничителна заповед срещу Браун, която през 2011 г. бе отменена.

В интервюто си за сп. "Ролинг стоун" Риана не подминава и факта, че Крис Браун все още е на пробация. "Сега той не разполага с лукса да обърка нещо отново, а аз не бих стигнала до тук, ако смятах, че това е възможно", казва тя.

Интервюто с Риана излиза броени дни след като Браун се замеси в пореден скандал. Рапърът е разследван за нападение над колегата си Франк Оушън, с когото се скарали за място за паркиране пред звукозаписно студио в Западен Холивуд. Оушън заяви, че иска Браун да бъде подведен под съдебна отговорност.