Разкриха хонорарът на Бионсе за "Супер Боул"

Дивата подготвя грандиозно шоу за паузата в полувремето

За тези от нас, които не се интересуват от спорт и единственото нещо, което знаем за футбола е кои играчи са гаджета на знаменитости, през нашата призма "Супер Боул" е шоуто на Бионсе.

Бионсе на "Супер Боул" е най-дългоочакваното изпълнение през тази година, най-вероятно заради скандала с плейбека, но това, което най-много ни интересува е колко ще бъде платено на мултиплатинения глас?

Отговорът е НИЩО.

Технически Бионсе няма да получи чек от НФЛ за спектакъла си в полувремето, но ще й бъдат възстановени производствените разходи, които се закръглят на около 600 000 долара.

Разходът е покрит, но Бионсе няма да реализира печалба. Всъщност, изпълнението на Бионсе се очаква да струва повече от горепосочената сума, така че може би тя ще плати от джоба си или ще разчита на спонсора си Пепси да покрие разликата.

Спектакълът на Мадона миналата година струва 1 млн. долара, толкова се очаква да излезе и шоуто на Бионсе.

Припомням, че от напитката платиха на Бионсе 50 млн. за реклама, така че не я съжалявайте. При условие, че Пепси е спонсор на шоуто се предполага, че нейното участие е част от контракта й с безалкохолната напитка.

Не е чак толкова зле за кралица „Б” да пее безплатно. Дори от цялата работа да излезе на минус, това е необходима стъпка в кариерата й. Бионсе не е издавала нов албум още преди да роди, и въпреки че тя единодушно е разглеждана като една от най-добрите диви, никой не купи нейният албум "4".

"4" е продаден в малко над 1 милион копия до момента, докато албумът от 2008 "I Am ... Sasha Fierce", е продаден в 7 милионен тираж.

Не само това, но Бионсе не направи турне за насърчаване на продажбите на "4", защото тя забременя.

Искам да кажа, че една такава безплатна публична изява на таланта й пред многомилионна аудитория ще измести вниманието от скандала с плейбека по време на встъпването в длъжност на президента Барак Обама.