31 януари: Освободете се от съмненията

Слънце във Водолей, Луна в Дева-Везни

 

В четвъртък Луната ще подчертава въздушната стихия, а ние ще насочим интересите си към общуването, партньорските проекти, светския и културния живот. Заради текущия напрегнат обмен между Слънцето и Сатурн обаче, все още ще се борим и преживяваме сложни ситуации налагащи ограничителни обстоятелства и едва в петък ще можем да почувстваме подобряване деловата сфера и прилив на самочувствие, което ще ни позволи да се отпуснем и порадваме на типичната за Везните социална хармония и светски интерес.
Първата половина на деня ще ни изненада с усложнения внасящи допълните напрежение в живота ни. Не планирайте важни срещи и покупки - те вероятно ще се окажат неудачни. Поради твърде голямата неопределеност в плановете и настроенията, е възможно също така срещи и уговорки да бъдат отменени и голяма част от деня да премине на празен ход. Вечерните часове могат да ни изненадат приятно с интересни срещи и запознанства, неочаквани възможности и свежи идеи. Едновременно с това тежестта на натрупаните обстоятелства, може да избие в неконтрулируемо раздразнение, което се налага да овладеем с търпение и мъдрост, за да избегнем неприятности в интимния и битовия живот.

 

Работа и бизнес
Въпреки тежестта на ограничителните обстоятелства, и бавния дори нулев напредък в делата, днес ще трябва да положим старание и усърдие за да преодолеем препятствията. Така че, освободете се от съмненията и действайте решително и смело. Поемете инициатива, не разчитайте на чужда помощ и вземете в свои ръце, всичко, с което можете да се справите сами и зависи от вас.

 

Здраве хранене и красота
Днес успешни ще бъдат всички грижи за красотата и здравето ви. Смело можете да прекарате целия ден в медицински център или в салон за красота. Поухажвайте кожата с подхранващи маски. Грижите за косата и трайното боядисване ще имат продължителен ефект. Денят е благоприятен също за пиърсинг и татуировки, както и за премахване на кожни несъвършенсва и нежелано окосмяване. Промяната във външният вид ще ви донесе успех и благополучие. Много стимулиращо въздействие върху кожата и целия организъм ще имат контрастните душове.