30 януари: Възможен ли е правилният избор?

Слънце във Водолей, Луна в Дева

Астрологична картина за деня - 30 януари

Практичното и делово настроение днес ще фиксира усилията на мнозина сред нас в теми, свързани с кариерата, бизнеса и устройството на бита. Що се отнася до първите две, вероятно ще се чувстваме затруднени в избора, поради наличието на повече от една възможности. Подвеждащи ситуации, както и недобросъвестни "помощници" обаче, могат буквално да застрашат престижа и репутацията ни. А бъдещето зависи от правилния избор, затова не се колебайте да се вслушате в съветите на по-възрастни и мъдри хора, компетентни специалисти и личности, доказали професионализма си в областите на вашите интереси.

Периодът ще продължава да бъде нестабилен по отношение на личните планове и стремежи. Независимо от нашите усилия, външните обстоятелства често ще се променят и ще налагат ограничения, а на нас ще ни се налага да се съобразяваме с тях. Опитайте се да излезете извън ситуацията, която ви тревожи. Погледът отвън може да ви помогне да намерите нестандартно решение на проблема. Общуването ще протича сухо, с голяма доза критика, поради което денят е по-подходящ за професионални, отколкото за лични контакти. Като цяло седмицата не подкрепя личния и светския живот, празненствата и романтиката.

Работа и бизнес

Ще ни бъде трудно днес да се придържаме към плановете си, но следва да го направим на всяка цена, особено ако работим с крайни срокове. Технически проблеми и аварийни ситуации, може би подсказват нуждата от ремонт и обезопасяване на съоръженията. Дейности, свързани с материална отговорност, ще бъдат уязвими от проверки, затова постарайте се документацията и отчетността ви да бъдат изрядни. Денят ви ще бъде по-продуктивен, ако съумеете да се разграничите от несъществени разговори и сплетни в колектива.

Здраве, хранене и красота

Възможен е спад в жизнеността и изостряне на здравословните проблеми, но пък денят е изключително благоприятен за прегледи, изследвания и лечение.

Дамите следва да използват пълноценно този ден - ще можете да направите успешен избор на козметика, парфюмерия, дрехи и аксесоари, които ще ви осигуряват комфорт и самочувствие в бъдеще. Не пестете време за себе си, поглезете се с подмладяващи процедури, отстранете малките дефекти и несъвършенства. Само не експериментирайте! Смяната на салона, прическата или имиджа, няма да се окажат удачни. Много полезни са също така водните процедури, най-вече сауната, особено ако ги съчетаете с масаж.