25 януари : Пътни знаци

Слънце във Водолей, Луна в Рак

Астрологична картина на деня : 25 януари

 

Посветете петъчният ден на общуване, работа върху личните си планове и цели или семейните ангажименти и домашни отговорности.  Кратките пътувания, взаимодействието с бюрократични институции и придвижването на документация, ще срещат пречки и могат да бъдат съпътствани със сериозни неприятности. Бъдете изключително внимателни при шофиране и по възможност отложете пътуванията.

Мнозина вероятно ще бъдат привлечени от домашните теми и ще посветят деня на семейните въпроси. Родители, възрастни роднини и деца се нуждаят от нашата помощ и внимание. И докато представителите на "посивелите коси", няма да изпитват трудности в това да привличат вниманието, дори по маловажни въпроси, децата, взаимоотношенията с тях и проблемите които срещат, изискват специално внимание, тъй като са тема, попадаща в контекста на предстоящото през уикенда пълнолуние. Въпросите свързани с тях изискват специално внимание и са показателни за ситуации налагащи необходимост от промяна.

Онези, които успеят да поставят общуването и творческите си планове като приоритет на деня, ще могат да се възползват от позитивните му тенденции. А те са свързани с успешен обмен с приятели и съмишленици, привличане на спонсори и покровители, разкриване на неподозирани досега възможности, таланти и интереси. Нови начинания, подчиняващи личните творчески и интелектуални възможности на колективни цели и интереси ще срещат подкрепа от хора и обстоятелства.

Вечерните часове за жалост не подкрепят пълноценно обичайните занимания за петък вечер. Стереотипи и формалности ще затрудняват непринуденото общуване. Липсата на доволство от живота, вътрешен комфорт и удволетворение от интимния партньор, както и недостига на средства и произтичащата от това необходимост от финансови ограничения, вероятно ще станат причина за спад в настроението и безпричинна размяна на обиди. Тенденцията е временна и привидно безобидна, но предстоящото пълнолуние може да я превърне в постоянна и опасна, ако решите да зациклите в нея и не положите съзнателни усилия за да не навлизате в конфликти.

 

Работа и бизнес

Отложете работата по оформяне на документи и и писмени договори, както и дейности изискващи взаимодействието с бюрократични институции. Подобни дейности ще са свързани с много пречки, нерви, изисквания и претенции. Контролиращите и проверяващи институции, вероятно ще активизират дейността си, затова не си позволявайте отклонения от установените стандарти и норми. Насочете потенциала си към оформянето мерки, целящи оптимизация на работата и дейността си - внезапни хрумвания и находчиви предложения ще ви помогнат бързо да постигнете целта си.

 

Здраве, хранене и красота

Предстоящото пълнолуние вероятно ще обостри симптомите на съществуващи и хронични заболявания. Болните и възрастни хора следва да спазват съвестно всички назначени предписания. Избягвайте хирургични интервенции и експерименти с нови лечебни програми.

Това е най-добрият ден за прочистване на организма. Веществата и течностите започват своето движение отвътре-навън, стимулирайки разширяващите процеси. Необходимо е с менюто и двигателния режим да им съдействаме, за да не възникнат блокажи.