"Dancing Stars", "Стани богат" и "Като две капки вода" в ефира на Нова тв

Булевард

24-01-2013, 12:27

Снимка:

Нова тв

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вижте акцентите в пролетната програма на медията

След като бе напусната от няколко водещи журналисти в посока TV7, от Нова тв разкриха своите акценти в пролетния сезон.

От медията се надяват да преборят конкуренцията с нови и добре познати формати, предавания и сериали.

В ефира ще се завърне танцувалното риалити "Dancing Stars", в което звезди от различни сфери ще танцуват заедно с професионалисти и ще дават всичко от себе си, за да спечелят симпатиите на журито и зрителите.

Фамилия Халваджиян пък ще прави шоуто "Като две капки вода" (Your Face Sounds Familiar). Това е един от най-популярните формати на добре познатата холандска компания Endemol, пожънал небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената ще излизат известни личности – но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Тяхната задача ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда – да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене. Накратко – да бъдат като две капки вода.

В ефира се завръща и най-успешното забавно предаване - "Стани богат", като зрителите ще гледат благотворителен сезон. Предаването ще събере по двойки родни звезди, известни в публичното пространство с крайните си мнения и разногласия. Ще успеят ли да преодолеят различията помежду си, когато от тяхната игра зависи бъдещето на обща благотворителна кауза предстои да видим.

До дни тръгва и новото шоу "Шатра", което ще събере под един покрив известни личности с четири големи ромски фамилии. „Шатра” ще провокира, ще разсмива, като едновременно с това  ще разкрива начина на живот на ромите в България, неговата пъстрота, простота, веселие и проблеми. Певецът Любо и Андрей Слабаков ще бъдат едни от главните действащите лица.
 
Четвъртият сезон на "Етажна собственост", "Имаш поща", "Пълна лудница", "Господари на ефира" са сред другите акценти в програмата на Нова тв.