24 януари: Въпрос на избор

Хороскоп

23-01-2013, 19:00

Снимка:

flickr

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце във Водолей, Луна в Рак

Астрологична картина на деня - 24 януари

Започнете деня спокойно, потопени в тишината на утрото, звуците на приятна музика или вълшебство на собствените си мечти и фантазии. Това ще ви помогне да придобиете вътрешна хармония, да почувствате oмиротворение и да подхраните интуицията си, която днес можете да използвате като полезен инструмент.

Денят предлага две сюжетни линии, даващи възможност за избор. Семейни и домашни теми могат да привлекат вниманието и интереса ви, но те са източник на малки битови проблеми и конфликти с родствениците. Поради радикалните настроения, фиксацията в тях не вещае добър развой и до вечерта можете да се озовете в центъра остър конфликт или битов катаклизъм. В случай че чувствате непреодолимо привличане по темата, по-добре концентрирайте усилията си в разчистване на домашното пространство. Едно основно почистване, придружено с изхвърляне на стaри и ненужни вещи, ще освежи атмосферата у дома.

Втората сюжетна линия ни предлага прекрасна възможност да се предпазим от проблемите, насочвайки вниманието ни вън от дома и ще развие позитивните тенденции на настоящата седмица. Те вещаят приятни промени в общуването и разширяване на социалния кръг. Смело посрещайте всяка нова покана и предложение - те могат да бъдат източник на ново приятелство, да ви предложат покровителство или да формират нови интереси у вас.

Навлизащите в живота ни хора и общества в бъдеще ще бъдат източник на нови възможности, успешни начинания и интелектуален обмен. Пътуванията, независимо от техния характер, също ще бъдат източник на успех и удовлетворение.

Работа и бизнес

И днес ще продължаваме да се радваме на благоприятни възможности, свързани с осъществяването на бизнес начинания и творчески проекти. На съществено предимство и успех ще се радват дейности в областта на туризма, транспорта и комуникациите, образователни и медийни проекти и интелектуални продукти от всякакво естество. Използвайте максимално ефективно това време, за да установите нужните контакти и да дадете старт на проектите си.

Здраве, хранене и красота

Днес можем да наблюдаваме подчертан интерес към кулинарните изкушения. Психиката няма да реагира здравословно, ако ги отхвърлим. Пречистването на организма чрез гладуване и провеждането на диети заплашват здравето ви и едва ли ще доведе до желания резултат. В този ден полезните вещества се усвояват най-пълноценно от организма. Стремете се към разнообразие, опитвайте по малко от всичко. Всички рибни и морски продукти са изключително полезни. Можете да пречистите кръвта, като добавите малко куркума към ястия и топли напитки.

Всички лекарства, маски и кремове действат по-интензивно от обичайното. Не пестете средства, за да подхраните кожата и косата.