Искате живота на Марa Отварачката? Ами бачкайте бре, хора

Булевард

23-01-2013, 13:20

Снимка:

сп. Story

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Не ползвам презервативи Louis Vuitton, твърди фолкпевицата

Фолкпевицата Мария е една от най-обсъжданите в лекия жанр, като това не се дължи толкова на песните й, колкото на един брак зад гърба й и настоящата й връзка с Християн Гущеров - син на бившия червен депутат Добромир Гущеров.

Слуховете от последните месеци "пенсионираха" Мария от сцената, а единствените информации, които излизат за нея са свързани с някакви милионерски глезотии и евентуално второ дете, този път от Християн.

"Няма да спра да пея. Никога не съм си го и помисляла. Семейството и детето не са ми пречили на кариерата и едва ли и второ майчинство би ме препънало. Фактът, че отказвам участия по нощни заведения беше изтълкуван именно по този начин. Искам да прекарвам колкото се може повече време с любимите ми хора – Марая и Хриси, и затова намалих изявите си по собствено желание", категорична е певицата в откровено интервю пред сп. Story.

Тя твърди, че нищо в този живот не е само късмет и съдба, а се дължи на много яко бачкане, на много силна мотивация и много големи лишения. Така че, който иска нейният живот трябва да премине през всичко това.

Мария хвали мъжа до себе си, който се справя много добре и с отглеждането на дъщеричката й Марая, плод на връзката й с бившия й съпруг Димитър Андонов.

"Той я учи как да се държи в обществото, как да се храни в изискан ресторант, разговаря с нея на английски на различни теми, чете й приказки, гледат заедно филми", доволна е изпълнителката.

Тя дава отговор и на последните клюки.

"Не мечтая за сватба за един милион. Не ползвам презервативи Louis Vuitton. А когато бебето дойде, е добре дошло".