Без Господ нищо не можем да направим, скромничи Бойко

Политика

22-01-2013, 15:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Каквото ние направихме за 4 месеца, Станишев го прави 20 години

Премиерът Бойко Борисов не пропуска и ден без да стрелне по противниците си от БСП.

"Социалистите много ги боли затова, че премахнахме посредниците за доставка на газ", заяви в Габрово Борисов, който присъства на официалния старт на газификацията в града.

"Към вас, скъпи мои, мога да кажа, че за гимназията това, което бяхме обещали, сме си го направили. 123 милиона лева за водоснабдяване и канализация, малко ще ви е разкопано, но тръби под земята – няма как да се поставят по друг начин. За сметка на това – после ще имате за 123 милиона водоснабдяване и канализация. Обещахме газификация – това, което Станишев и компания са го правили 20 години, ние сме го направили за 4 месеца", отчете премиерът.

"Както казва Дончев – габровец – да пропусне по-ниската цена на газа, няма да има, сигурно ще се включите всичките", пошегува се Борисов.
"Тук не може да не отбележа яростната атака на социалистите затова, че махнахме тримата посредници за доставка на газ. Естествено, че това много ги боли, защото това са над 100 милиона на година, които са си разпределяли. Не един, не двама, а трима, от руската тръба до тук – трима посредници по тръбите. Как няма да ги боли, как няма да им е неприятно. А ние, за 4 месеца, 40 километра", каза Борисов.
"Скъпи отчета, благодаря за добрите думи и добрите пожелания, затова, че помолихте и вие Господ да помага на всички тези хора, на нас, на строителите, и както прочетохте в Евангелието – без Господ нищо не можем да направим", каза премиерът.

Инвестицията на "Ситигаз България" ЕАД за газификацията на територията на Габрово до момента възлиза на близо 10,5 милиона лева.