Мисис Баба 2013 си пада по йога и парашутизъм

Булевард

22-01-2013, 12:33

Снимка:

Валери Захов

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Гватемалска баба отнесе конкуренцията на Grandma Universe 2013

Навръх Бабинден, в София за четвърти пореден път беше избрана новата носителка на титлата Мисис Баба. Всъщност, конкурсите бяха два, като на една и съща церемония бе коронясана "Grandma Universe".

Участничките в никакъв случай не попадат в категорията "Баби край печката", гостите в столичен хотел аплодираха работещи, поддържани и със самочувствие жени.

Кандидатките за титлите разказваха за себе си в стихотворна форма, танцуваха, пяха, играха ръченица. И като на всеки конкурс - дефилираха с официални тоалети.

За доброто настроение между туровете пък се изяви друга модерна баба - народната певица Любимка Бисерова от сестри Бисерови.

В крайна сметка за Мисис Баба 2013 бе избрана Татяна Трайкова, а нейни подгласнички станаха Свилена Янкова, Стефка Иванова и Светлана Спасова.

Новата победителка получи короната от миналогодишната Ваня Георгиева.

Татяна Трайкова е от София и по професия е ивент мениджър. Има внучка на 4 месеца – Габриела. Сред хобитата й са ски, тенис, безмоторно летене, парашутизъм и йога.

Марлени де Рейес от Гватемала пък стана Grandma Universe 2013. Тя е на 43 години. Има 4 деца – 2 момичета и 2 момчета, и се радва на 5 внуци. Ръководи фирма, лицензирана от гватемалското правителство за обучение на шофьори и издаване на лицензи за управление. Заедно със съпруга си се занимават с мисионерска дейност и всяка година подпомагат бедните хора в различна държава.