Съд за биячите поиска братът на Октай

Джамисет Джафер, общински съветник от ДПС - 8 ритника в главата на Октай, пише Метин на стената си във Фейсбук

Метин Енимехмедов поиска съд за хората, които налагаха с ритници брат му секунди след като извади пистолет на лидера на ДПС - Ахмед Доган. 

От страницата си в социалната мрежа Метин посочва и конкретни личности участвали в побоя над Октай. Един от тях е Джамисет Джафер, общински съветник от ДПС.

Според публикацията въпросния член на движението е нанесъл 8 ритника в главата на бургазлията. Под снимката на съветника своите мнения и коментари са публикували близо 70 души, а споделянията са над 280. След т.нар. покушение срещу Ахмед Доган и публичния побой на Октай фейсбук буквално взриви общественото мнение. Появиха се около 3 фен страници в защита на брутално пребития от делегатите в конференцията.

"Много ще ви бъда благодарен ако споделите ! Ако може харесайте страницата за да се види, колко хора са за присъда на тези пристъпници в костюми и власт!", "Братчето ми е невинно" и "Гордея се с теб, братчето ми", пише в социалната мрежа Метин Енимехмедов.

Под публикациите му във фейсбук има стотици коментари осъждащи зверския побой. Последния пост на Метин е една снимка на брат му, която е събрала близо 800 харесвания и 118 коментара, като един от последните коментари гласи:

"Респект!!!Не да го осъждат.....а трябва орден Стара Планина да му връчат, защото им показа колко са жалки...колко са "силни" 10 срещу един.....а дали ще са толкова силни 240 срещу 6.5 млн.? Браво момче ти ме накара да се гордея че съм Българин."