Октомайката Надя Сюлейман с награда от Порно Оскарите

Пловдив Лайф

21-01-2013, 20:57

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За 30-и пореден път AVN раздадоха наградите за най-добри порно актьори и актриси

От юбилейното издание победители си тръгнаха 22-годишната Лили Картър и два пъти по-възрастният Стивън Сейнт Кроа, които бяха избрани за най-добър актьор и актриса на годината, пише VipZona.bg.

22-годишната Лили спечели наградата с изявите си в едни от най-горещите и провокативни клипове. Красавицата с мургав тен обра овациите не само на журито, но и на публиката.

За най-добра секс касета на известна личност наградата отиде при Надя Сюлейман. Видеото озаглавено „Octomom Home Alone“, предизвика истински фурор в интернет.

Октомамата, както е по-известна Надя, е майка на 14 деца, осем от които са близнаци. Именно с въпросното видео и изпълненията си като стриптийзьорка Сюлейман си спечели скандалната слава.

Не по-малък успех пожъна колегата й Стивън Сейнт Кроа. Това е пореден успех за актьора, който от години се радва на огромен успех в индустрията.

Кроа пък получи приза „Най-добър актьор на годината в порноиндустрията“ с ролята си във филма Torn (New Sensations Couples), оценен и като „Най-добър романтичен рилийз на годината“.