21 януари: Потребност от общуване

Слънце във Водолей, Луна в Телец-Водолей

Астрологична картина на деня - 21 януари

И тази седмица ще се радваме на позитивния ефект на благоприятните тенденции, станали актуални в деловия и социалния живот напоследък. Тандемът, оформен от Слънцето и Меркурий, вече се потопи в новаторската атмосфера на зодиакалния знак Водолей и ще осъществи позитивен обмен с Уран и Юпитер - две планети традиционно свързани с оптимистични перспективи и внезапно откриващи се възможности. Ще срещаме удачни обстоятелства, ще се радваме на интересни и полезни запознанства. Обновление ще настъпи в социалния живот, което прави периода много подходящ за обществени изяви и колективни начинания. Новини от света на науката и техниката ще внесат позитивни изменения в обществените очаквания, а медиите, социалните мрежи и средствата за масово осведомявания ще заемат съществени позиции в тях. Използвайте смело този период, за да дадете старт на интелектуални и творчески проекти, особено ако интересите ви са насочени към образователната сфера, международния обмен, колективните нужди, шоу бизнеса и създаването на интелектуални продукти.

Днешният ден може и да не се развива така, както сте го планирали, затова не си правете големи планове и отложете важните срещи и преговори за утре. Посветете го на довършване на текущи дела и обмисляне на бъдещи планове. Във вечерните часове вече ще почувстваме огромна потребност от общуване, което прави вечерта много подходяща за срещи с приятели и съмишленици. Не бързайте да се прибирате у дома - там едва ли ви очаква нещо ново, а свежите впечатления и преживявания ще бъдат водещ източник на доволство през настоящата седмица.

Работа и бизнес.

Побързайте да приключите с краткосрочните си задачи днес, за да можете да имате достатъчно време за важните събития предстоящи във вторник и сряда. Ако вече сте ги планирали, използвайте този ден за подготовка и обмислете всичко, стъпка по стъпка. Успешни през тази седмица ще бъдат деловите пътувания и търговските начинания, а установяването на трайни контакти с привлекателни делови партньори и контрагенти ще обнови и обогати информационните ни ресурси. 

Здраве, хранене и красота

През този ден е възможно да усетим мощен прилив на енергия, който може да ни помогне да разрешим стари здравословни проблеми или да оптимизираме дневния си хранителен и двигателен режим. Направените днес стъпки могат лесно да се превърнат в здравословни навици. Храната като основен източник на енергия трябва да е здравословна, но най-важното е да се приготвя и консумира в хармонична среда и настроение.

Потърсете консултация със специалист, за да обсъдите сезонните грижи, от които се нуждае кожата и косата. Изборът на козметични средства и съставената днес програма за подобряване на състоянието им ще бъдат удачни и успешни.