Стил и Шик, най-добре облечените на червения килим

Церемонията по връчването на „Златните глобуси” е репетиция преди „Оскарите”

За стилистите на звездите появяването на червения килим малко преди раздаването „Оскарите” си е загряване за истинското шоу. Това е генералната репетиция, и изпитанието си заслужава, след като вече видяхте Най-зле облечените, време е да покажем и отличниците.

Това са звездите, които разпръснаха, чар, стил и много шик на червения килим преди „Златен Глобус” 2013

Дженифър Лопес в разголваща тялото рокля с дълги ръкави от дантела в цвят сметана на Зухаир Мурад, подари на всички модни критици дългоочаквания момент с който повтаря успеха на прочутата разголена рокля на Версаче, която носеше за "Грами" през 2000 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Има една истина, каквото и да избереш от Диор, няма да сгрешиш, Джесика Алба следва това правило и не греши. Тя е прекрасна с рокля тип русалка, щедро деколте, още по-щедро обсипано с диаманти, перфектно съвпадаща чанта и ... бляскава усмивка, много, много шик.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кери Уошингтън с прозрачен тоалет на Миу Миу обсипан с бродерия от камъни, мъниста и пайети в комбинация с бижутата, обувките и чантичката може да бъде определена като сполучливо и елегантно облечена за този повод.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Каквото и да кажем за изборът на Тейлър Суйфт ще е слабо, чудесен тоалет, никога няма да остарее формата на русалката, но този път е разнообразена много сполучливо с красиви и леко нестандартни презрамки. Елегантна прозрачна цепка и гол гръб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Емили Блънт е момиче за пример, тя облече златна дантелена рокля на Майкъл Корс за церемонията. Получава и бонус точки по моята програма за лоялни клиенти на бижутера Лорейн Шварц, Емили имаше най-добрите големи, ослепително рубинени обеци в нощта на наградите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Марион Котийар изглеждаше свежа и модерна в рокля от оранжево кадифе на Раф Симънс за Dior, очарователния асиметричен детайл в стил провиснал чаршаф намеква за леката фриволност в характера й.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Джоди Фостър е картина на гения на Джорджо Армани, в тъмносиня рокля от мъниста с интересниподредени като керемиди пайети на презрамките. Дизайнът е напълно умерен, нито прекалява, нито пък е семпъл, това вероятно обяснява защо Фостър е поклонник на Армани от 1990 г. насам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джулиана Маргулис в тъмносиня рокля с камъни и мъниста с къс ръкав и без гръб на Емилио Пучи. Тази рокля създава илюзията, че виждате повече, отколкото в действителност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Истинска рядкост е да се види панталон на червения килим. Но Ейми Полър има смелостта да се разхожда по червения килим в бляскав черен костюм от Стела Макартни. Дълбокото деколте на сакото разкрива диамантено колие на Шопард, а изрязаните панталони показват поръчкови сандали с висок ток на Шарлот Олимпия. Той е сладък, че тя ходи с партньора си в престъпление, съ-домакин Тина Фей, който носеше рокля. Сякаш двете дати за вечерта.