Съседи на Енимехмедови: Октай убиец? Не вярвам

Жилището на родителите в "Славейков" днес бе пусто

"Прекрасни момчета! Не съм виждала Октай от доста време, 4-5 месеца поне, но и той, и брат му Метин са много възпитани и учтиви деца, винаги поздравяват съседите си. Не вярвам това момче да е извършило подобно нещо. Октай учи, студент е в София, не мисля, че е убиец. Това е някаква грешка".

Това разказа пред Burgasutre Марияна Нонева за Октай Енимехмедов, който нападна Ахмед Доган с с газов пистолет на конференцията на ДПС днес. Жената е съседка на семейството в 24 блок на бургаския к-с "Славейков",  където живеят родителите на двамата братя. 

Както Burgasutre вече писа малко след като Октай бе задържан и отведен стана ясно, че той е брат на победителя от "Танцувай с мен" Метин Енимехмедов. 

Днес жилището на семейството в "Славейков" бе пусто, видя репортер на Burgasutre. Съседи обаче единодушно споделиха, че двамата братя са добри момчета и са изненадани от случилото се.

Възрастна съседка обясни, че последно видяла Октай малко преди Нова година. Той е студент в София и прекарвал повече време там, най-вероятно бил в Бургас по празниците, обясни тя. Братът на Метин тренирал борба в клуб "Победа-Черноморец". Състезавал се е в категория до 75 килограма.