18 януари: Нова страница

Слънце в Козирог, Луна в Овен

Петък ще сложи достоен финал на деловата седмица. Ще го запомним като активен, динамичен и ползотворен ден, в който потокът от новини вероятно ще стимулира интелектуалната и социалната ни активност. Благодарение на това ще можем и бързо да се ориентираме към какво следва да насочим стремежите си.

Не пропускайте шансове да покажете качества и таланти в интелектуалната сфера. Проверете и изявете своите способности в ораторството и писането, демонстрирайте своята ерудиция. Денят ще ни предлага достатъчно поводи за това, а и ние можем да си ги създадем по време на разговори, срещи с приятели и съмишленици, интелектуални игри и дискусии.

Събитията ще се развиват бързо и ще бъдат насочени към обновление на целите през настоящата година. Постарайте се да прекарате деня максимално активно - ще имате достатъчно възможности за отдих през почивните дни. Сега е моментът да отворите нова страница в живота си и следва да използвате всяка възможност, за да осъществите необходимите за това срещи и уговорки.

В интимния живот открито ще можем да изразяваме емоциите си, което ще допринася за укрепването на взаимоотношенията.

Работа и бизнес

Денят е изключително благоприятен за деловия обмен и не бива да пропускате нито една възможност за това. Бъдете отворени към всички новини и предложения, касаещи сферите на вашите професионални интереси и планове. Установявайте контакти, подписвайте договори, обсъждайте, с когото е необходимо, перспективите в работата си. Благодарение на срещите и договорите, сключени през тази седмица, мнозина ще успеят да внесат обновление в деловите си начинания, което ще им гарантира сигурен напредък през настоящата година.

Здраве, хранене и красота

В природата и човека протичат мощни процеси на пречистване и трансформация. За подготвените денят е изключително благоприятен за провеждане на енергийни практики. Всички останали могат и трябва да посветят поне малко от времето си на активен спорт, за да могат енергийните процеси да протичат безпроблемно. Използвайте всички познати и достъпни способи за освобождаване на организма от шлаки и замърсявания.