Ужас! Мъжът ми гледа порно

Животът

17-01-2013, 12:39

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Те просто имат нужда да мастурбират, независимо от качеството и количеството на секса с половинката им, успокояват експерти

И на безкрайно влюбените и отдадените на жените и семействата си мъже понякога им се иска да разпуснат с момчетата в стриптийз клуб или просто да се усамотят с порно филм.

За мъжете порното е:

•Начин да разпуснат и да преборят стреса (нещо като шопинг терапията за жените). А и след порно, съпроводено с мастурбация, мъжете нямат никакви задължения, просто изключват компютъра или захвърлят порно списанието, без гушкане, без притеснение дали са се представили на ниво в леглото...

•Афродизиак, разпалващ желанието им за интимност с вас.

•Алтернатива, когато не ви се прави секс, в цикъл сте или сте бременна и сексът е табу.

•Гледането на порно, когато жената показва, че няма нищо против това, създава и чувството за свобода у мъжете, което помага връзката да бъде по-стабилна.

Така че се откажете от черногледството си и мисълта, че той не ви обича, не ви смята за привлекателна вече, изневерява ви, липсва му нещо в сексуалния живот и т.н., съветва rozali.com. Мъжете просто имат нужда да мастурбират, независимо от качеството и количеството на секса с половинката им. Понякога порното може и да му даде някои и друга щура идея, която да сподели с вас, но това не означава, че би ви изоставил, ако не се съгласите на тази подправка в секса ви.

А що се отнася до стриптийз клубовете и похотливите танци на пищни красавици, мъжете просто се наслаждават на гледката, така както лятото заглеждат красавици по монокини, така както и вие се заглеждате по изваяната фигура на спасителите, например. Нищо повече!