Елтън кръсти сина си по бразилски - Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон

Музикантът смята семейството си за завършено

Елтън Джон и Дейвид Фърниш официално обявиха, че новороденият им син вече ще си носи гордо името Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон. Дължината му и завършекът много напомнят на бразилските имена, макар че в родината на кафето се срещат и имена със 17 отделни в него.

Двойката, която вече има двегодишен син Закари, потвърди, че раждането на втория им син е станало в Лос Анджелис в петък, 11 януари.

Щастливите родители са на седмото небе заради появата на нов член на семейството. "И двамата мечтаехме да имаме деца, но действителността е, че сега имаме двама сина, които са невероятни", споделиха певецът и съпругът му пред списание "Хелоу".

"Раждането на втория ни син завършва семейството ни по най-прекрасния и идеален начин. Трудно е да изразим напълно как се чувстваме в този момент, просто сме изключително щастливи и развълнувани", допълни Джон. Бебето се родило в петък и тежало 3,7 кг.

Малкото момче беше родено от същата сурогатна майка от Калифорния, която роди и Закари на Коледа през 2010 г. Миналия ноември Елтън и Дейвид споделиха, че очакват второ дете, но решиха да не разкриват самоличността на сурогатната майка.