Хич не й върви на Бритни с мъжете

Бритни Спиърс и Джейсън Трауик се разделят

Според пресата зад океана Джейсън пожелал двамата да си починат един от друг за известно време, но се съгласил да изчака, докато "The X Factor" свърши.

Днес, само няколко часа, след като Бритни обяви, че ще прекрати отношенията си с музикалното риалити, тя съобщи и за краха на връзката с годеника си.

„Джейсън и аз решихме да отменим годежа си, винаги ще го обожават и  ще останем добри приятели ", каза Бритни в изявление.

Представител на поп звездата потвърди, че раздялата е взаимно решение.

"Бритни Спиърс и Джейсън Трауик взаимно са се договорили да сложат край на годежа, продължил година. Като двама зрели възрастни, те стигнаха до трудното решение да се разделят, като същевременно продължават да са приятели."

"Джейсън е казал пред цялото семейство на Бритни, че планира да я напусне", пък разказа близък до фамилията още миналия месец, "така че Бритни ще има опората на семейството си, щом лошата вест се разчуе" допълва източника.

Причината за раздялата не е изневяра или скандали, а просто „приятелски” са решили да се разделят.

Очевидно, Бритни и Джейсън ще си останат приятели, докато преминат през всичко това. В края на краищата, Джейсън е важен за кариерата на Бритни, тъй като той остава неин мениджър, и ръководи преговорите за завръщането на певицата на сцената.

В момента тя е в студио и записва нов набор от парчета, които ще пусне по някое време тази година.