Уикендът: Планове и надежди

Слънце в Козирог, Луна в Козирог-Водолей

Астрологична картина за 12-13 януари

 

През уикенда ще се намираме под позитивното влияние на Новолунието - нови планове и идеи и обновени житейски възприятия. Доверявайте се най-вече на интуицията си и правете само онова, което наистина усещате, че трябва да направите. Не е нужно да бързате за никъде и заради каквото и да било, особено в дневните часове на съботния ден. Прекарайте ги по възможност в уединение, посветени на собствените си интереси и предпочитания. Във вечерните часове - напротив - би било добре да не пропускате възможности за социално общуване и придобиване на нови впечатления за света около вас. Бъдете щедри в емоциите си и се концентрирайте в позитивните си очаквания. Предупреждения звездите отправят само към онези, които усещат порив към романтични приключения. Новите запознанства вероятно ще са интересни и  вълнуващи, но едва ли ще ви предложат нещо повече от възможност за безопасен флирт. Безопасен, в случай че не сте обвързани, разбира се, тъй като, ако сте, вероятността по този начин да застрашите стабилността на връзката си е съществена. Не подлагайте на риск дълго градени взаимоотношения от всякакво естество с неразумни постъпки и прекомерни претенции.

В неделя не се застоявайте дълго у дома. Денят е подходящ както за активен спорт, така и за кратки пътувания и срещи с приятели и съмишленици. Подходящо е да обсъдите с тях плановете и надеждите си за бъдещето, както и да си поговорите по интелектуални и духовни теми, които ви вълнуват. Ако пък нещо ви тежи и тревожи, поговорете си задушевно с близък приятел, без да скривате и спестявате нищо - ще ви олекне.

Здраве, хранене и красота

Клетките на организма се обновяват и не бива да затрудняваме този процес с обилна храна и злоупотреба с алкохол. Процесите на организма все още са забавени и той трудно ще усвои както храната, така и алкохола, поради което ще ви бъде нужно повече време за възстановяване. В събота все още можем да запазим пасивност, но в неделя задължително трябва да започнем да увеличаваме физическото натоварване. Активен спорт и участие в групови игри ще дадат добро начало на този процес. Много полезно за здравето ще бъде посещение на сауна или парна баня.

Почистете кожата и се погрижете за нея с подмладяващи средства. Сега е моментът да започнете дерматологично лечение, както и нов двигателен комплекс упражнения за оформяне на тялото.