Да му призная ли изневярата си?

Животът

11-01-2013, 16:22

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Искреност - само ако има опасност някой да ви издаде

Залитнали сте веднъж, осъзнали сте грешката си, разкаяли сте се, защото сте осъзнали колко силно обичате половинката си, но сега ви е трудно да живеете в лъжа, след като толкова време заедно сте си споделяли всичко. Но доба идея ли е да му признаете изневярата си?

Да му призная ли изневярата си?

Със сигурност ви се иска да си кажете всичко, той да прояви разбиране, да ви прости и любовта да възтържествува. Но не всичко в реалния живот е като сценарий от приказките.

Признаването на изневяра, и то ако е била няколко пъти, е удар под кръста за мъжете, особено ако сте с него от години, тогава изневярата е съкрушителна. На практика накърнявате чувствата, егото, мъжествеността, сексуалните възможности на мъжа. И именно заради всичко това не очаквайки кротко приемане на горчивата истина и секс за сдобряване. По-скоро може да очаквате крясъци, упреци, обиди, затръшване на врати и приготвяне на куфари за изнасяне.

Четете още: „Когато разбере, че сте му изневерили“ Какво да очаквате?

За мъжете прошката е проява на слабост, примирение, нещо под достойнството им. Ето защо не се надявайте веднага на такава (може би след известно време – седмици или месеци, никой не знае). А може и въобще да не получите прошка, особено ако с този човек сте били заедно с години, пише rozali.com.

Изневяра се прощава по-лесно в зародиша на връзката.

В такъв случай струва ли си да му признаете изневярата си? Ако го обичате и изневярата всъщност ви е помогнала да разберете именно това (силната си любов към дългогодишния си партньор), ако той наистина няма откъде да разбере за прегрешението ви, е по-добре да не го наранявате и да премълчите истината. Научете се да живеете с нея, колкото и да тежи, или се опитайте да забравите.

Но е по-добре да разбере от вас, отколкото от друг човек! Това го споменаваме в случай, че има шанс някой да ви издаде.