Пак привикват Шамара в следствието

Очаквайте отново забавления, заяви певецът

Популярният рапър Мишо Шамара отново ще поеме по утъпканата пътека до следствието. Той е получил нова призовка като трябва да се яви пред органите на реда на 17 януари.

"Оф, тоя Бойко верно е мега малоумен, сериозно. Сега отивам до нашите да си взема призовката за следственната служба. На 17-ти отново ме викат да се заяждат тея изтрещяли хора. Приятели, очаквайте отново много да се забавлявате на гърба на малоумната ни политическа класа и прогнилата система, която вони от корупция и ретро мутрототалитаризъм. Ей, нямам търпение пак да ви направя за смях пред света ве смешници", написа във Facebook изпълнителят.

В средата на октомври миналата година Софийската апелативна прокуратура приключи проверката си и излезе с препоръка делото срещу Шамара да бъде прекратено. То започна заради текста на песента "Бяло, зелено, червено", изпълнена от Шамара, Сарафа и Конса.

Шамара и Сарафа направиха страхотен цирк от обвиненията и по казуса се изказаха всички водещи политически личности. Шамара даде и пресконференция в Брюксел по темата заедно с евродепутата Слави Бинев

Те се обединиха около мнението, че държавата им оказва натиск заради предстоящите избори.

Премиерът Бойко Борисов коментира, че управляващата партия и той нямат нищо общо с делото, а вече бившият главен прокурор Борис Велчев го определи като "пресилено".