Ким Кардашиан надхвърли бюджета, купи къща за 11 милиона

Честито, най-накрая Ким Кардашиан избра къща за съвместния си живот с Кание Уест.

Ким Кардашиан и Кание Уест си купиха нов дом от звездата в риалити шоуто "Истинските съпруги от Бевърли Хилс" Маурисио Умански, горещият съпруг на Кайл Ричард.

Том Вест, агент по недвижимостите на звездите, разказва пред Холискуп:

"Ким и Кание наскоро закупиха имот разположен в един от на най-престижните комплекси от затворен тип в Бел Еър, домът лежи върху масивен парцел с абсолютно спираща дъха гледка, Маурисио Умански е едно от имената в регистъра на агента, свързан със сделката".

Това е първият път, в който Ким и звезда на "Истинските съпруги" са свързани в професионално отношение.

Интересен факт: Съпругата на Маурисио, Кайл е полусестра на Кати Хилтън, чиято дъщеря Парис бе гадже с гаджето на Ким К. Толкова много драма... толкова много риалити...

Къщата им е в най-ексклузивната част на Бел Еър, в действителност е на няколко километра от основната част на Бел Еър, нещо като тайна част на града.

Според обявата, къщата разполага с 11 стаи, без спалните. Има басейн с джакузи, лятна Кабана рум, библиотека, винарска изба и нещо наречено Ланай, което според експертите по Хавайски е "открита дневна", да не се бърка с вътрешен двор, защото те имат и такъв. Наред с това останалите екстри са фитнес, кино, бюти салон, боулинг зала, баскетболно игрище, открит и закрит басейн.

Къщата в момента е изпразнена и се обзавежда и декорира, защото очевидно перфектния дом не е достатъчно перфектен. Говори се, че стилът ще бъде тип „италианско имение’ с площ хиляда квадратни метра.

В дом съвета се четат имената на актрисата Дженифър Анистън и продуцента Джо Франсис.

Месечните вноски по ипотеката ще са 42000 долара за това мулти милионно имение. Но след като добавите в сметката данък сгради, застраховки, вноска към дом съвета и месечната издръжка на този дом се оформя между  60 – 70 хиляди долара.

Въпреки, че се събират под един покрив Ким и Кание не смятат да се сгодят още повече да сключат брак, макар че очакват дете.

Двамата се срещат от Април м.г. а рапърът обяви бременността на Ким по време на свой концерт наскоро.