"Факторът Кошлуков" разкрива ужаса "Сирия" с Елена Йончева

Филмът ще се излъчи в същия ден от 17:30 часа в ефира на TV7

Тази събота в ефира на TV7 от 09:00 часа "Факторът Кошлуков" ще разкрие детайли около новия филм на журналистката Елена Йончева.

"Сирия: Бунтовниците на Алепо" ще покаже невиждани досега страни на ужасяващия конфликт.

Заедно с Молхам Газал от Асоциацията на сирийците в България Йончева ще подготви зрителите за документалната продукция, която ще се излъчи в същия ден от 17:30 часа в ефира на TV7.

Водещият Емил Кошлуков ще разпита гостите си за техните виждания за сериозността на конфликта и как той се отразява на света и в частност България.

В разпален дебат на кръглата маса пък ще седнат лидерът на ГЕРБ-София Цветомир Паунов и водачката на БСП за столицата - Ана Янева. Двамата ще се сблъскат челно по всички теми, свързани с предстоящите избори, новия политически сезон и управлението на кабинета „Борисов. ”

За ситуацията в страната, безработицата и възможностите за реализация на пазара на труда Емил Кошлуков ще разговаря с изпълнителен директор на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова.

"Факторът Кошлуков" няма да пропусне и скандалите в съдебната система. Как реагира ЕС на избора на конституционен съдия и главен прокурор? Какво се случва със сделките за покупка и управление на имоти у нас и разклатиха ли заменките имиджа на България? На тези и други въпроси ще отговаря правосъдният министър Диана Ковачева.