Радина в порно сцена като 17-годишна (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

10-01-2013, 12:41

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Красавицата започва кариерата си в киното с филма "Последният бей на Балканите"

Големите световноизвестни звезди в киното винаги започват кариерата си от най-ниското стъпало и винаги – голи. В киното е така – или пробиваш съблечен, или никога няма да се облечеш в слава.

Нашата Радина Кърджилова не прави изключение. Малко хора знаят, че красавицата е започнала кариерата си в киното от 17-годишна, когато се снима във филма "Последният бей на Балканите". И в лентата непълнолетната брюнетка не само е гола, но и прави страстен оргазмен секс, пише HotZona.bg.

HotZona.bg попадна на видео със секс сцените от филма, който е копродукция между Франция, Испания, Гърция и България. Лентата е заснета през 2004 година в София.

Близки на Радина Кърджилова я навиват да се снима в продукцията и тя се съгласява да се съблече пред Европа срещу скромните 800 лева. И го прави доста добре!

Радина си партнира заедно с известния актьор Арно Бинар, с когото симулират секс и оргазъм пред камерите. 17-годишната аматьорка играе ролята на кабаретната певица Надире и именно тя я изстрелва сериозно в киното.

„От филма се запалих по киното и кандидатствах в НАТФИЗ, макар че баща ми имаше други планове за мен. Стана така обаче, че ме приеха от раз, иначе надали щях да пробвам втори път“, разказва Радина Кърджилова пред "Галерия".