10 януари : Бъдете конкретни, дори в любовта

Хороскоп

09-01-2013, 19:00

Снимка:

© Varnautre.bg / Мариан Желев

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Козирог, луна в Стрелец-Козирог

Не се подвеждате по това, че сутрешните часове ще преминат във весело, но повърхностно бърборене. Денят си има всички предпоставки за интензивна делова работа и това ще стане ясно още по обяд, когато внезапно в настроението ни ще настъпи обрат. Лекомислието ще отстъпи пред хладната сдържаност и мнозина ще си припомнят че времето лети и всяка минута е ценна инвестиция в бъдещо. Факт! Но преди да пристъпим към бъдещето, е необходимо да приключим с миналото, за да не носим със себе си товара на недовършените дела.

В следобедните часове общото делово настроение ще ни помогне да се съсредоточим в най-важните си цели и задачи, както и да решим някои насъщни битови проблеми. Общуването ще бъде любезно, но делово и ще наложи тенденцията да се говори по същество. Не се опитвайте да привличате вниманието към себе си, ако нямате какво да кажете или не сте в състояние да предложите конкретни стъпки и методи, които да донесат практически ползи на събеседниците ви. Това касае дори личните взаимоотношения, които днес ще се радват на романтика и хармония, но бурните прояви  на любов и страстните признания ще бъдат по-скоро изключение. Чувствата, желанията и инстинктите ще бъдат под контрола на разума. Ако желаете да ги изразите, подплатете поетичните слова с конкретни постъпки доказващи вашата привързаност. Разбира се една романтична вечеря на свещи, с приятна музика ще ви помогне да преодолеете сдържаността, характерна за този ден, но не разчитайте само на това. Бъдете готови да изразите чувствата си, като демонстрирате грижа и отговорност към партньора.

 

Работа и бизнес

Ситуациите през днешният ден ще ни насочват към обмислянето на сериозни решения относно кариерата и деловите намерения. Обмисляйте ги бавно и търпеливо и не прибързвайте с крайните изводи, освен ако те не са плод на продължителни работа и проучвания. Преди на направите своя избор обмислете всички последствия от него. Денят е много благоприятен за задълбочени разговори с началници и авторитетни фигури, относно бъдещите ви цели и намерения, а така също и за финализиране на дългосрочни преговори и проекти.

 

Здраве, хранене и красота

Възможно е днес да почуствате отпадналост и липса на физически сили. Организма е на границата на жизнения си минимум затова не го натоварвайте излишно. Особено уязвимо е здравето на възрастните хора и хронично болните. Те следва да си почиват повече и да спазват предписаните от лекарите препоръки.
Можете да подкрепите пречистващите и освобождаващи процеси протичащи в организма чрез консумация на повече течности и течни храни.