Жени се клаха след пиянски скандал в Горна Оряховица

Крими

09-01-2013, 12:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

44-годишна е настанена в болницата с прободна рана в корема

44-годишна жена е настанена в болница след като беше намушкана с нож в корема при скандал със своя позната. Случката се разиграла около 18,00 ч. във вторник в жилище на ул. "П. Цвикев" в Горна Оряховица, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Двете жени се познавали покрай своя обща позната. Потърпевшата се грижела за възрастна жена и живеела на втория етаж от къщата й.

60-годишната А. К. живеела в съседство и често посещавала възрастната жена, за която пострадала се грижела. А. К. била известна със злоупотребите си с алкохол, в резултат на което ставала агресивна.  

Въпросната вечер трите жени се събрали на приказка и се почерпили с по чаша бира. Както си говорели, 60-годишната жена нападнала пострадалата, започнала да я обвинява, че се вижда тайно с мъжа й, взела кухненски нож от масата и й нанесла с него удар в областта на корема.

На мястото са повикани полицейски и медицински екипи. Пострадалата е откарана в горнооряховската болница, където след оперативна интервенция е настанена за лечение. Няма опасност за живота й.

Нападателката й е задържана за срок до 24 часа. Срещу нея е започнато бързо производство за нанасяне на средна телесна повреда.