7 януари: Работете за репутацията си

Хороскоп

06-01-2013, 21:49

Снимка:

© Varnautre.bg / Орлин Цанев

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Козирог, Луна в Скорпион

Астрологична картина на деня - 7 януари

Понеделник няма да бъде милостив към нас, предлагайки ни възможности постепенно да се нагодим към деловия ритъм. Очаква ни интензивен ден, с множество предизвикателства от всякакво естество, но пък и усилието ще си струва. Ще можем да намерим изход от критични ситуации, които до момента сме възприемали като препятствия. А и активната част на деня ще приключи още в ранните следобедни часове, така че едва ли някой ще се преумори.

Не си позволявайте днес да се излежавате, да закъснявате за работа или за срещи, както и да се скатавате от отговорности и задължения. И през тази седмица ще бъде важно да живеем по правилата и да съгласуваме действията си съобразно приетите стандарти. Това не е чак толкова лошо, напротив, а и дава възможност за утвърждаване на репутацията. Дори да живеете с мисълта, че сте безпогрешни, си струва да проанализирате своите постъпки и намерения. Лунният цикъл предразполага към ретроспекция, размисъл и обмисляне на корекции. Търсете оценката и подкрепата на авторитетни личности и не пренебрегвайте забележките и съветите им - те задължително ще ви потрябват в близко бъдеще.

Възможност за размисъл по тези теми ни дават следобедните часове на деня. Тогава ще можем спокойно да се оттеглим от суетата на деня. Това време е подходящо за кратки разходки извън града, среща с хора, с които споделяте общи духовни интереси, усамотение, съзерцание и покой.

Работа и бизнес

Множеството проблеми, с които ще ни сблъска първата половина на деня, изискват аналитичен подход и отговорна реакция. Вероятно ще се нуждаем и от повече информация от обичайното, затова деловото общуване ще бъде много интензивно. Не разчитайте само на онова, което вече знаете - търсете допълнителни източници, сверявайте познанията и позициите си с колеги и сътрудници. В случай че се колебаете, спокойно можете да се позовете и на интуицията си.

Здраве, хранене и красота

Денят е благоприятен за пречистващи, балансиращи и оздравителни процедури, както и за интензивно лечение на текущи и хронични здравословни проблеми. Хирургичните намеси обаче трябва да се избягват, освен разбира се в животоспасяващи ситуации.
Много ефективни днес ще бъдат и антицелулитните и лимфодренажните масажи, както и всички СПА процедури.