Крис Браун се премести при Риана

Риана и Крис Браун заживяха заедно.

Публичното минало на двойката и вечните раздели, събирания, побои и какви ли не други щуротии напомнят живот като влакче на ужасите.

Заниманието на двамата, а именно игра на „уж сме заедно ама не сме” вече се превръща в „купон с преспиване”.

Бомбата пусна конфиденциален източник на New York Daily News, вкарвайки горещи новини и актуализация на отношенията между двамата изпълнители.

"Източникът разказва, че Браун "се мести" в имението за 12 милиона Пасифик Палисейдс, което Рири купи точно преди Коледа".

Както вече сме разказвали, изпълнителката на “We Found Love” се разтовари с 12 милиона за седалище със седем спални и девет бани в крайбрежния квартал на Лос Анджелис миналия месец.

Източникът продължава, като добавя, че двойката на практика е неразделна напоследък, което включва ваканционно пътуване заедно до Кот д'Ивоар и посещение на мач на Лейкърс, където са били забелязани и щракнати рамо до рамо.

Но, това не е всичко, говори се, че "Браун дал на Риана Ламбоджинито си  за 750 хиляди долара и хукнал да си купи друго такова", допълва разказвачът.

Наскоро Риана и Крис бяха забелязани да обикалят улиците на Лос Анджелис заедно. Крайната спирка в дестинацията на тази екскурзия било заведение за бързо хранене, дори знаменитостите огладняват.

Освен това те споделиха няколко снимки в Instagram, показващи ги как си лежат в леглото в първия ден от Новата година.

Единственото нещо, което липсва в това потвърждение, е откровена секс касета, която да документира мръсните  дела на Риана и Крис Браун ... Но нищо чудно и тя да е на път.