4 януари: Потърсете красотата, нахранете любовта

Хороскоп

03-01-2013, 22:12

Снимка:

IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Козирог, Луна във Везни

В петък ще се почувстваме привлечени към ситуации, които ни дават възможности да демонстрираме интересите и талантите си. Поради това общуването ще ни носи удоволствие, особено ако можем да си поговорим задушевно с някой с когото споделяме общи интереси, например със стар приятел, когото отдавна не сме виждали. В ден като този обаче, влечението към необичайни усещания и преживявания лесно може да ни тласне към авантюри, които за жалост могат да ни донесат и неприятности.

Сутрешните часове могат изненадващо да променят плановете ни. Някои срещи вероятно ще бъдат отменени , а деловите ни планове изненадващо могат срещнат непредвидени препятствия. Неочаквано появилото се свободно време, вероятно ще бъде една от причините да потърсим нетрадиционни занимания за деня. Не търсете радостта в ексцентрични забавления. Гостуването, пазаруването, културните и светските мероприятия ни дават достатъчно безопасни възможности днес. Любовта и красотата ще бъдат най-достъпният източник на удоволствие и сега е моментът да им се насладим. Обърнете повече внимание на личния си живот и любимите си хора, прекарайте повече време с тях, обсъдете важните за бъдещето ви въпроси.

 

Работа и бизнес

Въпреки някои непредвидени обрати в сутрешните часове, денят може да бъде много успешен за деловите начинания. Лесно ще намерите необходимата подкрепа за проектите и идеите си, особено ако демонстрирате настойчивост и целеустременост. Постарайте се да го направите до ранния следобед. След това, дори рутинните делови въпроси ще изискват твърде много време, усилия и финансови ресурси.

 

Здраве, хранене и красота

Денят носи опасности от травми. Най уязвими са тазобедрените стави и долните области на гръбначният стълб. Ако сте почитатели на силовите спортове се погрижете да не натоварвате неразумно тези области. Избягвайте резки движения. Най-удачни са леки разтегателни серии и практики.
От друга страна ако вече имате заболявания в уязвимите зони или страдате от минали травми, денят е изключително благоприятен за лечението им.
Кожата и косата ще приемат с благодарност подхранващите грижи с богати кремове и маски.