Благой Георгиев и Христина чакат син

Булевард

02-01-2013, 16:45

Снимка:

сп. Story

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Животът в чужбина им помогна да превъзмогнат горчивото минало

Благой Георгиев и неговата половинка Христина са повече от щастливи, защото в средата на тази година очакват своето второ дете. Според лекарските прогнози те ще имат син.

Двамата за първи път разкриват повече подробности за предстоящето събитие в интервю за сп. Story. Въпреки, че все още нямат бряг, те живеят като задружно семейство.

В чужбина Благо и Христина успяха да скрият личния си живот зад желязна завеса, за да се опитат да оставят завинаги в миналото лошите моменти, които изживяха покрай връзката на футболиста с фолк певицата Лияна. По онова време Хриси беше бременна, после стана и самотна майка. Няколко месеца по-късно Благо се разкая и се върна при красивата си половинка, а Христина му прости и го последва с Йоана в малкия курортен град Кисловодск.

Бъдещата майка влиза вече в четвъртия месец, като и двамата твърдят, че детето е било планирано. Те са категорични, че независимо от новия договор на Благо Георгиев в руския Амкар Перм, наследникът им ще се роди у нас.

"Чувствам се прекрасно, нямам никакви неразположения", казва Христина пред списанието.

"Колкото повече деца, толкова по-добре. Те са най-хубавото нещо на света. Те носят радостта в живота и за тях живееш", допълва таткото.

"Благо е много добър баща, много грижовен. Много обича да са си двамата с Йоана. Той я води със себе си на стадиона на тренировки, много се слушат и гледат. Всяка свободна минута гледа да прекарваме заедно с малката", квали половинката си Христина.

Двойката не иска да се връща към трудния период, когато бяха разделени и са категорични, че те остават в миналото. И най-голямото доказателство за това е, че семейството им ще се увеличи с още един член.

"Ние сме едно съвсем нормално семейство и, както при всички останали, си имаме хубави и лоши моменти. Но нали затова двама души са заедно – да се радват на хубавото и да се опитват да се справят с лошото. Не смятаме за нужно да занимаваме всеки ден обществото с нашите проблеми и занимания, няма смисъл", категоричен е Благой.

Той твърди, че интриги и сплетни има навсякъде, но през последните години в България те взимали връх.