Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

30-12-2012, 12:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Какво предстои в родния шоубизнес през 2013-та

Вместо да правим обичайния преглед на щуротиите в родния шоубизнес и да претопляме историите решихме да надникнем в бъдещето и да видим какви изненади са ни подготвили "ВИП-овете" през следващите 12 месеца.

Крокодил ли е Антония Петрова и има ли почва той у нас? Този хамлетовски въпрос би трябвало да получи своя отговор в близките месеци (надяваме се в името на шоуто съдиите да действат по-бързичко). Тонито, която хем е Мис България, хем Мисис Русия, се закани да съди Евгени Минчев за обида. Той от своя страна толкова се трогна, че пусна анкета във Facebook дали красотата ще спаси света, респективно България, с хубавици като Петрова.

Безспорно, една от най-коментираните, досадни и втръснали двойки Николета и Валери Божинови ще продължат да ни забавляват и догодина. Очаква се Валери да подпише договор с нов отбор и по всичко личи, че това ще е третодивизионния Лече. Николета пък ще постне в социалните мрежи снимки от града и обещанието, че мъжът й ще почне да бележи редовно. Под сурдинка научихме, че едно от пожеланията на плеймейтката за догодина е той да не вкарва единствено в красавици като порно актрисата Леа ди Лео.

Техният основен опонент в битката за безсмислено внимание - Николай Михайлов и Алисия, също няма да скучаят. Фолкпевицата през десет дни ще пуска статуси колко се обичат с Ники, докато футболистът вместо да тренира ще бъде зает да пише опровержения до скапаните жълти медии, които непрекъснато го пращат в леглата на редица засукани красавици. Лятото пак ще се заговори за трансфери, но очакванията са единствено игралното поле да напусне Алисия. Ако се стигне до този неприятен момент й препоръчваме да се огледа за нещо най-после от вътрешния шампионат. Бандаловски, Георги Миланов, Пацо Тигъра и куп футбалери са все още ергени...

Не си мислете, че 2013 година ще мине без Златка Димитрова ака Златка Блек. За нея цялата година ще мине под знака на знанието. Ще бъде сложен край на гадните клюки, че била момиче на повикване и хората ще я видят в друга светлина - седнала на ученическата скамейка пред погледа на строгата даскалица Кристина Патрашкова. Букмейкърите ще пуснат през февруари залози дали Златето ще научи до края на годината всички съседни страни и техните столици и ще установи с тревога, че навръх следващата Коледа ще трябва да изплащат значителни суми на тези, кото са повярвали в уменията на Блек. През 2014-та пък красавицата ще изучи и столиците на цяла Европа. Естествено, между уроците на Патрашкова, нейните почитатели във Facebook ще продължат да цъкат лайкове на снимки, на които тя позира поразсъблечена или пък с гаджето си. Няма да я мислят за някоя незадоволена мома, я!

Като заговорихме за знание няма как да подминем и Тризначките, които ще следват "вишу" в Русия. Трите ще кандидатстват в Свободния сибирски университет в специалността "Право". За няколко месеца ще изкарат цялото обучение и ще станат видни защитнички на белите мечки. Пожелаваме им успех и дано освободят медийното пространство от присъствието си.

През 2013 година своя първи диск ще извади и рапърът Криско. Веднага след като се появи по сергиите певецът ще се завърне триумфално в рекламата за спазване на авторските права в интернет и ще краде коли отново. Този път размахвайки гордо свой диск, а не някакъв за 25 стотинки и надраскан с маркер.

Мишо Шамара пък ще стане депутат от листата на Слави Бинев на предстоящите избори. Той ще е преборил в епична битка своя душманин Бойко Борисов и след като поспи на депутатската банка в парламента ще разбие музикалния пазар с ново парче със Сарафа и Конса - "Бяло, че и зелено, че и червено". Новият главен прокурор ще го аплодира и ще предложи за гласуване то да замени "Мила родино" и да стане химн на страната.

Завършваме обзора с най-култовия роден образ Митьо Пищова. Както може да се досетите, някъде през март той ще обяви, че ще се ожени на Гергьовден. След като през последните години едната булка избяга на самата церемония, а другата не бе харизана от бащата, през 2013 ще бъде спукан каръка. Пищова ще гръмне новата изгора в Полски Тръмбеш, а на сватбата ще им пее Веселин Маринов. После всичко е ясно - джакузита, порене кат' риба, кифтета, кибапчита...