4 причини за женската изневяра

Най-доброто от печата

20-12-2012, 06:33

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Изчезването на искрата в спалнята е най-прекият път към изневярата

Смята се, че мъжете кривят от правия път по-често. Напоследък обаче неумолимата статистика показва растеж на женските изневери.

Изследователите от Великобритания се опитали да обяснят причината за подобно поведение от страна на нежния пол. Те открили четири основни обяснения защо жените решават да изменят на своя партньор, предаде БГНЕС.

На първо място е виновно собственото им съзнание, особено при хората с дългосрочни отношения. С времето жените наивно си втълпяват, че сексуалният им живот ще бъде по-цветен в леглото на друг мъж. На второ място прелюбодеятелките изразяват своето недоволство от партньора си, като изтичат при чужд мъж. Парадоксално съпрузите им правят същото, когато не са доволни от своите половинки.

Третата причина е липсата на зрели отношения. Всеки конфликт може да доведе до намалено либидо и до желание да намерите утеха при друг. И най-накрая е изчезването на искрата в спалнята. Това е най-прекият път към изневярата на един от двамата партньори- рутината и липсата на интрига и вълнение тласкат жените в ръцете на друг мъж.