Том Круз подари къща за 13,5 милиона на дъщеря си

Новината е чудесна, макар че представителите на актьора отричат

Кейти Холмс похарчи 30 хиляди долара за коледни подаръци на Сури, Том Круз показа на бившата си съпруга, че е по-добър родител и купи на дъщеря си къща за 13,5 млн. долара за Коледа.

Том се опитва по всички начини да бъде забавен родител, та чак става смешен, смята пресата в щатите.

Мистър „Мисията невъзможна” е закупил дом в северната част на щата Ню Йорк, за да може млката кокона Сури да има място, за своето пони и всички играчки, които няма да се поберат в апартамента на майка й в Манхатън.

"Том е решен да направи тази Коледа най-добрата", съобщава източник пред списание Грация.

Явно Том иска нов дом под ръка, близо до мястото където живее Сури. Гнезденце за уикендите когато е негов ред да я вижда, защото толкова време след развода той все още няма имот в Ню Йорк.

"Очевидно не се е намерило място, за понито в апартамента на Кейти, така че тази къща  е идеалното място. Също така там има място за всичките й играчки, много от които са  на скалд, от като Кейти напусна семейното имение в Лос Анджелис", добавя източникът.

Новината за покупката на къщата дойде след като се разчу, че Кейти Холмс просто е купила на Сури детска къща за игра във викториански стил с течаща вода и мини версия на Мерцедес. Така че, може би Сури ще се нуждае от цялото това пространство в новата къща.

Представители на Том отрекоха слуховете за новият имот.