Риана се глези в ново имение само за 12 млн. долара, но сама

Булевард

19-12-2012, 09:35

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Барбадоската пак била разделена с Крис Браун

В България се дразним на сапунените сериали, които гледахме в продължение на месеци при Алисия и Николета, които размениха мъжете си, или пък любовния триъгълник Иван Христов, Вихра Петрова и Ирина Сарачинова.

Но дори и нашите сълзливи любовни епизоди, с елементи на драма, бледнеят пред лав сторито между Риана и Крис Браун. Да ни извиняват родните звезди, но при западните им колеги има далеч повече екшън - побоища, изневери, събирания и раздели през седмица. Дори страничният наблюдател трудно може да разбере в дадения момент какви са отношенията им.

Е, малко преди Коледа става ясно, че Риана и Крис отново не мелят заедно.

Барбадоската в момента се е отдала изцяло да се наслаждава на новото си "бижу" - огромно имение с прекрасна къща и великолепен басейн, с което се е сдобила само срещу 12 милиона долара. Имотът се намира в Пасифик палисейдс.

"Ставам всяка сутрин в 5 ч. и 30 мин. и се втренчвам в басейна, докато не изгрее слънцето. Просто го чакам! Това е животът ми!", споделя с феновете певицата. Според агенцията за недвижими имоти "Трулиа" имотът има седем спални, осем бани и гараж за 20 коли.

Медиите отвъд океана не допускат, че Риана ще покани в новия си дом Крис Браун, с когото тя потвърди раздялата си.

Пак в социалната мрежа красавицата се оплака от самотата си, но пък откровеничи, че сега прави каквото си иска.