Нова телевизия си запазва Кеворк

Животът

18-12-2012, 13:46

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

"Станция Нова" остава до края на годината

"Всяка неделя" ще продължи да се излъчва в Нова тв въпреки рокадите. Предаването е копродукция между Кеворк Кеворкян и "Междинна станция" и затова няма да сменя ефира. До края на годината по Нова ще продължи да се излъчва и "Станция Нова". Договорът на Иван и Андрей за "Съпругите" и "Съдебен спор" изтича на 31 декември 2012 г. От телевизията искали да го продължат, но до споразумение не се стигнало.

От ефира на Нова, още от тази събота, обаче падат "Специалистите". Водещата Маги Желязкова ще продължи да е част от екипа на "Междинна станция".

Друг от известните журналисти на Нова обаче напуска. Ден след Иван и Андрей, да смени местоработата си реши и Витомир Саръиванов. В "Гореща точка" бившият спортен коментатор, който бе главен редактор на "Биг Брадър", обяви, че преминава в екипа наТВ7. „В ТВ7 той няма да е само главен редактор на друг телевизионен формат, но ще има удоволствието и да ви буди сутрин", разкри част от бъдещето превъплъщение на Саръиванов водещият Николай Бареков.

В ефира на ТВ7 Саръиванов коментира и изводите от последния сезон на Биг Брадър, пише електронното издание на Всеки ден. Според него риалитито е показало, че българският зрител продължава да се интересува от такъв формат. „Доказахме, че Биг Брадър може да бъде нормално предаване", допълни Саръиванов