Иван и Андрей пристанаха на TV7

Булевард

18-12-2012, 12:30

Снимка:

TV7

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Витомир Саръиванов и Мая Костадинова ще водят сутрешния блок

Малко преди коледните празници TV7 осъществи крупен трансфер и привлече в своя ефир продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Още снощи стана ясно, че Нова тв и "Междинна станция" няма да продължат сътрудничеството през следващата година, а днес бе официално съобщено, че Иван и Андрей ще акостират в TV7.

Шоуто "Сблъсък” ще се завърне в ефира на телевизията през февруари 2013, а Витомир Саръиванов и Мая Костадинова са новите водещи на сутрешния блок "Добро утро, България!”

На новия тв пристан ще тръгнат и предаванията на "Междинна станция".

През февруари ще тръгне и уикенд програмата на TV7 с лица и рубрики от вече добре познатата "Станция Нова".

TV7 обяви още и подготовката на риалити, което успешно ще конкурира като мащаб и реализация утвърдени международни формати, като зад него ще застанат Иван и Андрей.

Витомир Саръиванов ще бъде част от това риалити, а сутрин ще бъде водещ на блока "Добро утро, България!". Партньорка ще му бъде Мая Костадинова, позната от телевизионния ефир като водеща на предаването за разследваща журналистика "Код: Криминално" и автор в Bulgariautre.bg. Двамата ще събуждат зрителите на телевизията всеки делничен ден от 7 януари догодина.