Ядосват ме простотията и невежеството, заяви Мария Илиева

БГ Музика

18-12-2012, 11:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Трябва да променяме нещата, които не ни харесват, убедена е певицата

Мария Илиева бе сред специалните гости на премиерата на двойния диск на Графа "Дим да ме няма".

През новата година нейните почитатели могат да очакват два нови сингъла. Първият се казва "Виж ме" по музика и текст на Мария Илиева и Любо Киров. След средата на януари ще се появи и видеоклипът към песента. Към ранна пролет ще чуем и една красива балада. "Другата година ще има много музика от мен", заяви Мария Илиева пред БГНЕС.

Поп изпълнителката поздрави Графа за новата му песен "Кауза пердута", която също обещава да се превърне в хит. Тя сподели, че никога не се захваща с безсмислени каузи.

"Обичам да инвестирам времето си в добри, смислени, подплатени с картина, която ми харесва, неща. Каузите, към които съм съпричастна, са много благородни и аз съм много горда с тях. Моят характер е такъв, че аз имам много силно чувство за свобода, така че не ми се е случвало да го преодолявам, за да робувам на нечие желание или намерение и съм много щастлива, че имам този шанс по този начин да изразявам себе си.

Простотията и невежеството във всичките им форми са нещата, които ме ядосват. Това е така може би заради времето, в което живеем. Не е редно да приемаме оправдания за нещо, което не ни харесва, а по-скоро трябва да се опитаме да го променим", убедена е певицата.

Тя призна, че също обича да пее песни на социална тематика. "Любимата ми е "Думи". В нея разказвам точно за хората, които много говорят и нищо не казват, и тяхното безсмислие. Пречиствайки духа си с добри мисли, и мисля, че ще успеем да се справим с нещата, които не ни харесват", категорична е изпълнителката.